sale

Vintage Gypsy Maxi Dress



Tetep nyaman lan gayane apik gayane ing gaun Gipsi Maxi Vintage. Pas sing lunyu, lengen dawa lan taling V nggawe balut iki minangka potongan banget lan modhel kanggo wanita saka kabeh wangun lan ukuran.

Kasedhiya ing Purple Dark, Claret Red, lan Black, gaun maxi iki uga nduweni fitur gedhe ing kanthong sing apik kanggo telpon, dompet cilik utawa tombol.

Gaya karo kalung sing nyenengake, apartemen kulit utawa sabuk warna-warni, kemungkinan tanpa wates!

 

  • Sleeves:Full
  • Gaya:Vintage casual
  • Material:Cotton Blend
  • Neckline: V-Neck

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!