seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Sutra lan Cotton Flowy Hippie Dress

 

Tombol kanggo nggoleki hippie yaiku kanggo nggoleki glethakaken lan warni! Kanthi Slam Hippie Gowns Tali lan Cotton Cotton iki, sampeyan bakal luwih nyenengake. Iki draped dekorasi ndadekake perangan sampeyan katon luwih anggun. Gaya off-shoulder ngandhut garis bahu sampeyan kanthi gaya.

  • Material: Sutra, Cotton
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Lurus
  • Panjang lengan: Sleeveless
  • Dekorasi: Draped
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Gaya lengan: Mungkasi Bahu
  • Neckline: O-Neck

Length: 120m, Shoulder: 55cm, Dompet: 110cm, Cuff: 45cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!