Celana Panjang Celana Panjang

Yen sampeyan nggoleki sabuk perlengkapan festival sabanjure, celonone celana harem dasi iki bakal nyenengake sampeyan! Gaya Palazzo, crotch nemen sing rada nyedhil, lan werna-werna warna sing padhang dasi bakal menehi sampeyan penasaran lan ngrasa hippie sing bener. Pas sing diselehake digawe kanggo wanita kabeh bentuk lan ukuran. Bisa dipasrahi karo apa wae sing kalebu ing topi tank, kemeja len, kaos kaki lan apa wae sing dadi basis festival sing paling disenengi.

Spesifikasi:

Pola Tipe: print
Gaya ngarep: Sarung tangan
Tipe Pinggang: Tengah
Material: Cotton
Length: Full Length
Jenis Penutupan: Pinggul elastis


 

Size Pinggang pinggang (cm) Lebar Hip (cm) Length (cm)
L 100 120 95

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Penggantian, Pangembalian & Pengembalian:

  • Kanggo bali item, mangga rawuh bali / ngganti halaman inghttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Punika bagean wajib proses ngirim gambar saka item rusak / bejat. Iku bakal mbiyantu banget yen sampeyan ngirim gambar sing cetha.
  • Yen item ora keganggu lan sampeyan mung pengin ngganti amarga ukuran / werna utawa ora disenengi item, bisa bali sawise. Pelanggan tanggung jawab kanggo mbayar biaya bali, penanganan uga biaya ngaso.
  • Wigati dicathet: kita wis nyathet kabeh rincian ukuran ing saben link produk kanthi ngukur kanthi cepet ing centimeter, mangga dipriksa dhisik sadurunge menehi perintah lan supaya ora ana rasa ora kuwat maneh.
  • Sistem kontrol kualitas banget dipercaya, nanging ora bisa kedadeyan. Ing kasus warna utawa ukuran sing salah, langsung hubungi dhukungan pelanggan, uga nyedhiyani gambar saka item kasebut kanggo mutusake masalah kasebut sanalika bisa.
  • Elinga yen alamat ngirim & bali kita beda-beda gumantung saka negara lan saham. Mangkono, kita banget nyaranake sampeyan tindakake proses ing sistem manajemen bali kita minangka kabeh rincian, alamat bali lan instruksi bakal kasedhiya ing sistem manajemen bali.
  • Ing kasus digunakake, dicuci, rusak utawa modifikasi liyane saka kondisi asli saka item, kita ora bisa njamin asil swift. Kebijakan bali kasebut teges kahanan kasebut minangka bagéan saka kawicaksanan bali item. Sembarang barang sing tanpa syarat asli bebarengan karo kemasan ora bakal ditampa.
  • Gunakake opsi pengiriman dhasar sing kasedhiya ing negara sampeyan. Ing kasus barang sing ora ditahan ing kertu, ora tanggung jawab kanggo mbayar tugas tax / impor item kasebut.
  • Kanggo kabijakan bali, sampeyan kudu nyritakake ing paket minangka "Product Return 0 $ Value."
  • Kanggo samubarang pembatalan item, sampeyan kudu ngubungi kita ing jam 12 saka panuntun. Item sing dikirim sakdurunge ora bisa dibatalake.
  • A Refund mung bisa ditanggepi yen item kasebut bali karo asli packing lan ora ngrusak kondisi. Pelacakan ora kudu diwenehake supaya layak kanggo pembayaran maneh.
  • Mbalek maneh iku diarani maneh gumantung saka customer pembayaran pambayaran nalika milih nalika nggawe pesanan. Pembayaran balik paypal digawe ing dina sing padha nampa item maneh ing alamat bali sing disediakake sing beda-beda gumantung ing lokasi customer supaya biaya pengiriman dhuwur. Pengembalian Kartu Kredit butuh sekitar 10-15 dina umum minangka wektu biasa bank kanggo pengembalian dana.
  • Ragad restocking bakal dijupuk kanggo saben bali / ijol-ijolan / panggantos nanging ora luwih saka 25% saka jumlah total total.


Tim dhukungan kita tansah siap kanggo nyepetake pelanggan. Sampeyan mung perlu nggunakake kaca "Hubungi Kami" kanggo pitakon apa wae, lan kita bakal seneng kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!