sale
  • multi-werna dasi celana harem palazzo celana karo crotch kurang banget
  • dasi celana harem celana kanggo wanita
  • celana yoga kanggo wanita kanthi desain dye dasi
  • Mandala Tie Dye Harem Pants - Buddhatrends
  • Mandala Tie Dye Harem Pants - Buddhatrends

Celana Panjang Celana Panjang

$ 74.00

$ 60.00

Yen sampeyan nggoleki sabuk perlengkapan festival sabanjure, celonone celana harem dasi iki bakal nyenengake sampeyan! Gaya Palazzo, crotch nemen sing rada nyedhil, lan werna-werna warna sing padhang dasi bakal menehi sampeyan penasaran lan ngrasa hippie sing bener. Pas sing diselehake digawe kanggo wanita kabeh bentuk lan ukuran. Bisa dipasrahi karo apa wae sing kalebu ing topi tank, kemeja len, kaos kaki lan apa wae sing dadi basis festival sing paling disenengi.

Spesifikasi:

Pola Tipe: print
Gaya ngarep: Sarung tangan
Tipe Pinggang: Tengah
Material: Cotton
Length: Full Length
Jenis Penutupan: Pinggul elastis


 

Size Pinggang pinggang (cm) Lebar Hip (cm) Length (cm)
L 100 120 95