sale

Celana Panjang Celana Panjang



 

Yen sampeyan nggoleki rasukan pesta festival sabanjure, celonone celana harem dasi iki bakal nyenengake sampeyan! Gaya Palazzo, crotch nemen sing rada nyedhil, lan werna-werna warna sing padhang dasi bakal menehi sampeyan penasaran lan ngrasa hippie sing bener.

  • Pola:Tie Dye
  • Gaya ngarep: Sarung tangan
  • Pinggiran: Pinggang tengah
  • Material: Cotton
  • Length: Full Length




Size Pinggang pinggang (cm) Lebar Hip (cm) Length (cm)
L 100 120 95

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!