sale

Longgar tanpa lengan Maxi Dress



 

Seneng dina sing sumilir lan nyenengake ing Sleeveless Maxi Dress sing durung bisa ditemokake. Digawe saka gabungan katun lan spandex, sampeyan manawa ora mung ninggalake pernyataan busana alus nanging uga seneng angin cooling sedina dawa.

Kasedhiya ing Abang, Ijo Peteng, Royal Blue, Ireng, lan Putih.

 

Size:

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 3 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!