seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Longgar tanpa lengan Maxi Dress



Seneng dina sing sumilir lan nyenengake ing Sleeveless Maxi Dress sing durung bisa ditemokake. Digawe saka gabungan katun lan spandex, sampeyan manawa ora mung ninggalake pernyataan busana alus nanging uga seneng angin kabeh sedina dawa.

 

  • Gaun Panjang:Ankle-Length
  • Neckline:O-Neck
  • Siluet: Floor
  • Waistline:Alam
  • Material: Spandex, Cotton, and Linen

 

SizeChart

 Size

Shouler

dhadha

Lenght

cilik

34cm

99cm

134cm

Sedheng

35cm

104cm

135cm

gedhe

26cm

109cm

136cm

XL

38cm

114cm

137cm

2XL

39cm

119cm

138cm

3XL

40cm

124cm

139cm

4XL

41cm

129cm

140cm

5XL

42cm

134cm

141cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!