Dark Purple Plus Size Maxi Dress

$ 89.00

$ 66.75

Tetep nyaman lan apik gayane bebarengan karo wungu lan busana ukuran peteng. Pas sing lunyu, lengen dawa lan potong gulu cendhak ndadekake gaun iki minangka potongan sing apik banget lan modhel.

Kasedhiya ing Purple Dark, Claret lan ireng, gaun maxi iki uga nduweni fitur kanthong gedhe kanthi cerdas kanggo telpon, dompet cilik utawa tombol.

Gaya nganggo kalung sing nyenengake, flat kulit utawa sabuk sing warni kanggo nggawe tontonan luwih menarik.

 

 

Ukuran Chart: