seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Lengan Panjang Asimetri Kapas Baju



 

Ngemulake sisih zen lan katon elegan mung sing! Kantong Lengan Panjang Asimetri Cotton Kaos digawe kanthi bungkus kapas sing apik lan dirancang kanthi pola sing padhet sing ndadekake nada kulitmu katon apik. Sampeyan bisa gawe pasangan karo celonone utawa celonone sing dipilih

 

  • Material:Cotton
  • Length: Long
  • Gaya:Casual
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Panjang lengan: Full
  • Pola: Solid
  • Collar:O-Neck

    Length: 78 / 90CM

    Dhadha: 116CM

    Lengan Panjang: 60CM

    Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

    Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

    langganan

    GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!