sale
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends
  • Plus Size Linen Long Blouse - Buddhatrends

Plus Size Linen Long Blouse

$ 67.00

Blus Bohemia sing gedhe iki ora mung trendi nanging uga apik banget. Ukuran sing luwih gedhe ngidini sampeyan pindhah kanthi bebas lan campuran katun lan kain iku minangka sentuhan alus kanggo kulit

Siji Ukuran mathuk kabeh:

Length: 78 / 90CM

Dhadha: 116CM

Lengan Panjang: 60CM