sale
  • Blouse Linen Kapas O-neck Padat - Buddhatrends
  • Blouse Linen Kapas O-neck Padat - Buddhatrends
  • Blouse Linen Kapas O-neck Padat - Buddhatrends

Pink Lotus Linen Shirt

$ 62.00

Kemeja pink lotus kita kudu duwe lemari wanita sing bebas. Kostum katun lan kain lenga sing gampang ngeculke bakal ngidini sampeyan nglangi kanthi nyaman nalika sampeyan lunga ing dina.

 

kain: katun + linen

Size: Cilik / Sedheng

Ukuran Model: Cilik

 

Punika pangukuran kanggo referensi:

Size Length Pundhak dhadha hem Panjang lengan
Siji ukuran 65 / 71 - 110 106 -

Unit: cm(1 cm = 0.39 inch; 1 inch = 2.54 cm)

Diukur ing posisi sing rata-rata, bisa uga 1-3 cm beda amarga ukuran manual, thanks.