sale

Pink Lotus Linen Shirt



This pink linen shirt is a must-have in any free-spirited women's closet. Loose fit and breathable cotton & linen fabric will allow you to breeze comfortably as you go through your day.

 

  • kain: katun + linen
  • Size: Cilik / Sedheng
  • Ukuran Model: Cilik

 

Size Length Pundhak dhadha hem Panjang lengan
Siji ukuran 65 / 71 - 110 106 -

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!