seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Zen Lotus Linen Shirt

Kaos katun lan len iki kudu ana ing sembarang lemari wanita sing bebas. Kostum katun lan kain lenga sing gampang ngeculke bakal ngidini sampeyan nglangi kanthi nyaman nalika sampeyan lunga ing dina.

 

  • kain: katun + linen
  • Size: Cilik / Sedheng
  • Ukuran Model: Cilik

 

Size Length Pundhak dhadha hem Panjang lengan
Siji ukuran 65 / 71 - 110 106 -

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!