sale
  • Patchwork maxi hippie kasual
  • abang patchwork maxi hippie dress tanpa lengan
  • Patchwork Lily Hippie Dress - Buddhatrends
  • Printed Patchwork Hippie Dress

Printed Patchwork Hippie Dress

$ 66.00

$ 54.00

Ngirim tampilan hippie vintage ing Plus iki Hippie Patchwork Dress! kasedhiya ing werna Biru lan Abang Biru lan ingUkuran saka S kanggo 5XL pas karo wanita saka kabeh wangun lan ukuran.

specifications:

Siluet: Loose
Gaya lengan: tank
Material: Katun, Rayon
Neckline: O-Neck
Pola Tipe: print
Waistline: Alam

Punika pangukuran kanggo referensi:

 

 

Kita pitados bilih saben wanita kedah gadhah akses dhateng produk unik kita tanpa kompromi. Mulane, kita menehi gratis pengiriman donya kanggo saben negara ing donya ora ana sing!

Kita nggampangake pelanggan kita karo dina utawa dina 30 Return Warranty utawa Replacement Warranty. Nggawe sampeyan tuku barang kanthi sikap sing rame lan duwe pengalaman sing luar biasa ing Tren Buddha.

Penggantian, Pangembalian & Pengembalian:

  • Kanggo bali item, mangga rawuh bali / ngganti halaman inghttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchangelan hubungi kita liwat wangun kontak kita.
  • Punika bagean wajib proses ngirim gambar saka item rusak / bejat. Iku bakal mbiyantu banget yen sampeyan ngirim gambar sing cetha.
  • Yen item ora keganggu lan sampeyan mung pengin ngganti amarga ukuran / werna utawa ora disenengi item, bisa bali sawise. Pelanggan tanggung jawab kanggo mbayar biaya bali, penanganan uga biaya ngaso.
  • Wigati dicathet: kita wis nyathet kabeh rincian ukuran ing saben link produk kanthi ngukur kanthi cepet ing centimeter, mangga dipriksa dhisik sadurunge menehi perintah lan supaya ora ana rasa ora kuwat maneh.
  • Sistem kontrol kualitas banget dipercaya, nanging ora bisa kedadeyan. Ing kasus warna utawa ukuran sing salah, langsung hubungi dhukungan pelanggan, uga nyedhiyani gambar saka item kasebut kanggo mutusake masalah kasebut sanalika bisa.
  • Elinga yen alamat ngirim & bali kita beda - beda gumantung saka negara lan stok. Mangkono, kita banget nyaranake supaya sampeyan hubungi supaya kita bisa menehi sampeyan kabeh rincian, alamat bali lan instruksi.
  • Ing kasus digunakake, dicuci, rusak utawa modifikasi liyane saka kondisi asli item, kita ora bisa njamin mbalekaken. Kebijakan bali kasebut teges kahanan kasebut minangka bagéan saka kawicaksanan bali item. Sembarang barang sing tanpa syarat asli bebarengan karo kemasan ora bakal ditampa.
  • Gunakake opsi pengiriman dhasar sing kasedhiya ing negara sampeyan. Ing kasus barang sing ora ditahan ing kertu, ora tanggung jawab kanggo mbayar tugas tax / impor item kasebut.
  • Kanggo kabijakan bali, sampeyan kudu nyritakake ing paket minangka "Product Return 0 $ Value."
  • Kanggo samubarang pembatalan item, sampeyan kudu ngubungi kita ing jam 12 saka panuntun. Item sing dikirim sakdurunge ora bisa dibatalake.
  • A Refund mung bisa ditanggepi yen item kasebut bali karo asli packing lan ora ngrusak kondisi. Pelacakan ora kudu diwenehake supaya layak kanggo pembayaran maneh.
  • Mbalek maneh iku diarani maneh gumantung saka customer pembayaran pambayaran nalika milih nalika nggawe pesanan. Pembayaran balik paypal digawe ing dina sing padha nampa item maneh ing alamat bali sing disediakake sing beda-beda gumantung ing lokasi customer supaya biaya pengiriman dhuwur. Pengembalian Kartu Kredit butuh sekitar 10-15 dina umum minangka wektu biasa bank kanggo pengembalian dana.
  • Ragad restocking bakal dijupuk kanggo saben bali / ijol-ijolan / panggantos nanging ora luwih saka 25% saka jumlah total total.


Tim dhukungan kita tansah siap kanggo nyepetake pelanggan. Sampeyan mung perlu nggunakake kaca "Hubungi Kami" kanggo pitakon apa wae, lan kita bakal seneng kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.