seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Patchwork Lily Hippie Dress



 

Rahasia kanggo rasukan gedhe ing ngisinake sifat non-konformist. Kanthi Printed Patchwork Hippie Dress kami, sampeyan bakal tansah mati ing srengenge looking apik gayane lan kroso. Dene rancangan O-Neck nunjukake carane nggoleki gulu kanthi saben gerakan.

  • Siluet: Loose
  • Gaya lengan: tank
  • Material: Katun, Rayon
  • Neckline: O-Neck
  • Pola Tipe: print
  • Waistline: Alam

 

SizeChart

Size

Shouler

dhadha

Lenght

cilik

33cm

90cm

118cm

Sedheng

34cm

95cm

119cm

gedhe

35cm

100cm

121cm

XL

36cm

105cm

122cm

2XL

37cm

110cm

124cm

3XL

38cm

115cm

125cm

4XL

39cm

120cm

126cm

5XL

40cm

125cm

127cm

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!