sale

Printed Patchwork Hippie Dress



 

Rahasia kanggo rasukan gedhe ing ngisinake sifat non-konformist. Kanthi Printed Patchwork Hippie Dress kami, sampeyan bakal tansah mati ing srengenge looking apik gayane lan kroso. Dene rancangan O-Neck nunjukake carane nggoleki gulu kanthi saben gerakan.

  • Siluet: Loose
  • Gaya lengan: tank
  • Material: Katun, Rayon
  • Neckline: O-Neck
  • Pola Tipe: print
  • Waistline: Alam

 

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!