Kaos Panjang Linen Panjang



 

  • Material: Linen, Bambu lan Cotton
  • Panjang lengan: Full
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Solid
  • Length: Pitik pedhet
  • Neckline: O-Neck
  • Waistline: Alam
  • Jeneng kain: Kain buluh
  • Warna: Putih, Kain Purple, Hemp, Hijau Kuning

 

 

Pengukuran Ing CM
Size dodo Length Pundhak Lengan
free 106 97 43 53
 
Pengukuran Ing Inch
Size dodo Length Pundhak Lengan
free 41.7 38.2 16.9 20.9

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!