sale

Panjang Panjang Hippie Gaun + Hat Beanie Gratis & Kalung



 

Saluran hippie sing utama karo gaun panjang hippie sing kasual, gedhe. Apa bisa dadi stroll cepet ing taman sing cedhak, seneng-seneng karo kanca-kanca utawa akhir minggu ing mall, looking stylishly tanpa gawean gampang gerakan ora bakal padha tanpa busana iki.

Sampeyan bisa nganggo sandhangan ing topi beanie sing gedhe kanthi flat nyaman utawa nganggo aksesoris lan sepatu kulit. Iki busana hippie maxi dadi serba kaya, sampeyan bakal pengin duwe ing macem-macem werna! 

Promosi Musim Panas

Tuku siji nganggo, njaluk a free Topi Beanie lan Kalung Cendana!

Warna default Beanie Hat abu-abu. Pengin nggawe perubahan? Klik kene kanggo ndeleng kabeh opsi werna lan supaya sampeyan ngerti warna sing dikarepake ing cathetan sadurunge metu.

Kalung sing kalebu ing promosi iki yaiku Coklat Lotus Necklace. Pengin nggawe perubahan? Ora ana masalah! Klik kene kanggo ndeleng kabeh pilihan sing ana lan nuduhake link sing dipilih ing cathetan tumrap sadurunge metu. Promosi ditrapake kanggo saben busana sing dituku.

+

Size                  Lenght                 dhadha                   Lengan

Cilik 124cm 92cm 58cm

Sedheng 125cm 92cm 58cm

gedhe 126cm 100cm 58cm

XL 127cm 104cm 58cm

XXL 128cm 109cm 59cm

3XL 129cm 113cm 59cm

4XL 130cm 118cm 59cm

5XL 131cm 125cm 59cm

6XL 132cm 135cm 59cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 11 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!