Long Hippie Dresses

$ 89.00

$ 54.00

Saluran hippie sing utama karo gaun panjang hippie sing kasual, gedhe. Apa bisa dadi stroll cepet ing taman sing cedhak, seneng-seneng karo kanca-kanca utawa akhir minggu ing mall, looking stylishly tanpa gawean gampang gerakan ora bakal padha tanpa busana iki.

Sampeyan bisa nganggo sandhangan ing topi beanie sing gedhe kanthi flat nyaman utawa nganggo aksesoris lan sepatu kulit. Iki busana gaun maxi supaya serbaguna, sampeyan bakal pengin duwe ing macem-macem werna!

• Kasedhiya ing 9 werna lan 6 Ukuran

• Piranti sing kain lenga sing enak sing ngrasa kelangan kanggo kulit

 

* Gratis pengiriman donya lan kerepotan gratis ing kabeh produk *

 

Punika pangukuran manual ing cm:

Size                  Lenght                 dhadha                   Lengan

Cilik 124cm 92cm 58cm

Sedheng 125cm 92cm 58cm

gedhe 126cm 100cm 58cm

XL 127cm 104cm 58cm

XXL 128cm 109cm 59cm

3XL 129cm 113cm 59cm

4XL 130cm 118cm 59cm

5XL 131cm 125cm 59cm

6XL 132cm 135cm 59cm