seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Panjang Panjang Hippie Dresses



Saluran hippie sing utama karo gaun panjang hippie sing kasual, gedhe. Apa bisa dadi stroll cepet ing taman sing cedhak, seneng-seneng karo kanca-kanca utawa akhir minggu ing mall, looking stylishly tanpa gawean gampang gerakan ora bakal padha tanpa busana iki. Digawe saka katun lan campuran kain sing mili kanggo kabutuhan sedina-dina.

Sampeyan bisa nganggo sandhangan ing topi beanie sing gedhe kanthi flat nyaman utawa nganggo aksesoris lan sepatu kulit. Iki busana hippie maxi dadi serba kaya, sampeyan bakal pengin duwe ing macem-macem werna! 

 

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Lengan

cilik

124cm

92cm

58cm

Sedheng

125cm

92cm

58cm

gedhe

126cm

100cm

58cm

XL

127cm

104cm

58cm

2XL

128cm

109cm

59cm

3XL

129cm

113cm

59cm

4XL

130cm

118cm

59cm

5XL

131cm

125cm

59cm

  

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!