seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Boho Chic Maxi Dress karo Scarf



 

Aja wani panas iki! Coba dandan iki Red Maxi Dress karo Scarf. Digawe saka campuran Ultra Cotton Cotton lan Rayon, siluet sing longgar menehi tampilan meh kaya piksel. Selehake selendang ing pundhakmu kanggo ngrampungake tampilan endah sampeyan!

  • Panjang lengan: Sleeveless
  • Siluet: Loose
  • Material: Cotton, linen & rayon
  • Dekorasi: Kantong
  • Neckline: O-Neck
  • Waistline: Alam

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!