sale
  • Bohemian Hippie Gendhakan nganggo Scarf - Buddhatrends
  • Bohemian Hippie Gendhakan nganggo Scarf - Buddhatrends

Bohemian Hippie Gendhakan nganggo Tudung

$ 89.00

$ 66.75

 

Supaya Hippie utama sampeyan ngadeg ing sugih maxi abang sing nyenengake.

Diprodhuksi saka cahya, alus, lan kain kanthi kain, iki nganggo kudu ana ing lemari pakaian musim panas wanita.

Kasedhiya saka cilik nganti 5XL.


Panjang lengan: Sleeveless
Siluet: Loose
Material: Cotton & Rayon
Dekorasi: Kantong
Neckline: O-Neck
Waistline: Alam