seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Multicolor Patchwork Hippie Dress



 Breeze through your day in this colorful patchwork hippie dress! Made of breathable cotton, this maxi dress is one of our top picks for its vibrant colors and design. The colorful floral patchwork makes every single piece a unique one. Available in 3 different colors.

Mangga Wigati: Saben busana digawe kanthi urutan lan bakal duwe pola tambalan irisan sing beda-beda.

 

  • Siluet:a Line
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Gaya: Casual
  • Neckline: ngadeg
  • Dekorasi: Kantong
  • Material: Cotton
  • Sleeves: short
  • Waistline: Alam
  • warna: Vintage Grey, Rose, Yellow

SizeChart 

Siji ukuran

      Measurements in cm

Lenght

   126cm

dhadha

   106cm

Pinggiran

   124cm

Pundhak

    38cm

Lengan

    21cm

Di iket

    36cm

Arm Holes

    38cm

hem

   316cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!