seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Putih Jade Sterling Silver Ring



 

  • Logam:Solid 925 Silver  
  • Pengobatan Permukaan Logam:Plating Platinum
  • Nama Gemstone:Jade alami
  • Ukuran Gemstone:13 mm * 18 mm
  • Bobot Gemstone:10 ct
  • Gemstone Grade utawa Warna: Putih
  • Gemstone Treatment: Ora
  • Cut Gemstone:Oval Cut 
  • Size Ring:saka 4 kanggo 12, standar USA

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!