sale
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends
  • Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring - Buddhatrends

Jantung Putih Exagerated Natural Jade 925 Sterling Silver Ring

$ 160.00

Putih Jade (uga dikenal minangka "jade kambing jantan" nalika putih translucent dadi kuning, lan "jade ayam" jade nalika putih buram kanggo krim / coklat padhang) minangka jade Nephrite sing nyetop, sing uga nglindhungi wong sing nganggo energies negatif. Iku ndadekake perdamaian, harmoni lan luck. Putih Jade uga apik ing proses pengambilan keputusan, saéngga mblokir gangguan, saéngga kanggo asil sing paling apik kanggo ngumumaké piyambak (sing ndadekake utamané migunani kanggo bocah-bocah).

Secara jasmani, Jade Putih mbantu awak bisa sembarangan, mbantu masalah kandung kemih lan ginjel, lan nyuda rasa sakit arthritis lan penyakit sendi, utamane ing pinggul. Putih Jade uga mbantu karo retensi cairan, tekanan getih dhuwur lan ora seimbang ing tingkat gula darah.


Logam:Solid 925 Silver

  

Pengobatan Permukaan Logam:Plating Platinum

  

Nama Gemstone:Jade alami

  

Ukuran Gemstone:13 mm * 18 mm

  

Bobot Gemstone:10 ct

  

Gemstone Grade utawa Warna: Putih

  
  

Gemstone Treatment: Ora

  

Cut Gemstone:Oval Cut

  

Size Ring:saka 4 kanggo 12, standar USA