sale

Kaos Linen Batwing



 

Kaos Linen Baju Batuk ini nduweni banding sing tetep, nyepeng busana fashion vintage sing diangkut ing desaine. Siluet A-line dipenuhi pola sing padhet sing digawe saka bahan linen. Lengane bisa digulung maneh kanggo menehi tampilan sing luwih apik.

 

  • Material: Linen
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: A-Line
  • Pola Tipe: Solid
  • Panjang lengan: Full
  • Dekorasi: Ana
  • Length: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Neckline: V-Neck

Gratis Ukuran: Panjang: 91cm, Dada: 172cm, Bahu: 92cm, Lengan: 25cm, Bulu: 28cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!