sale

Loose Maxi Dress with Pockets



 

Panampilan gampang banget katon luwih gampang karo vintage boho Dress karo Kantong. Nampilaken potong V-neck sing slimming, gampang nyandhang nganggo nganggo sikil iki utawa nyandhang kaya deleng uga.

Kanthi werna-werna warna (claret, navy, ireng), sampeyan bisa gaya mudhun utawa glam munggah gumantung ing swasana ati. Rasa kadhemen? Throw in a scarf for a look more stylish. Cepet tugas ing kutha? Cukup mlayu ing slide sampeyan lan apik!

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!