seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Loose Maxi Dress with Pockets



Panampilan gampang banget katon luwih gampang karo vintage boho Dress karo Kantong. Nampilaken potong V-neck sing slimming, gampang nyandhang nganggo nganggo sikil iki utawa nyandhang kaya deleng uga.

Kanthi werna-werna warna (claret, navy, ireng), sampeyan bisa gaya mudhun utawa glam munggah gumantung ing swasana ati. Rasa kadhemen? Throw in a scarf for a look more stylish. Cepet tugas ing kutha? Cukup mlayu ing slide sampeyan lan apik!

 

  • Panjang lengan:Full
  • Neckline: V-Neck
  • Kanthi Kanthong: Ya
  • Gaya:Casual
  • Material:Cotton Blend
  • Length: Pitik pedhet
  • Waistline: Alam

SizeChart 

  Size

Shouler

dhadha

Lengan

Lenght

cilik

43cm

97cm

57cm

119cm

Sedheng

44cm

102cm

58cm

120cm

gedhe

45cm

107cm

59cm

122cm

XL

47cm

112cm

59cm

123cm

2XL

48cm

117cm

60cm

125cm

3XL

49cm

122cm

60cm

126cm

4XL

50cm

127cm

61cm

128cm

5XL

52cm

132cm

62cm

129cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!