sale
  • boho chic sawise 50
  • boho kanggo taun lawas 60
  • bohemian hippie clothes
  • biru gedhe dress

Loose Maxi Dress with Pockets

$ 89.00

$ 66.75

 

Tampilan gampang banget saiki digawe luwih gampang nganggo Dress Boho sing gedhe karo Kantong. Nampilake potong V-neck sing slimming, gampang nyandhangi nganggo hips nganggo celana iki utawa nyandhang dhewek kaya kanggo getaran sing wis rusak.

• digawe saka campuran katun

• kanthong gedhe kanggo barang cilik kayata kunci, telpon, lan dhompet

Kanthi werna-werna warna (claret, navy, ireng), sampeyan bisa gaya mudhun utawa glam munggah gumantung ing swasana ati. Rasa kadhemen? Throw in a scarf for a look more stylish. Cepet tugas ing kutha? Cukup mlayu ing slide sampeyan lan apik!

Ukuran Chart: