seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Loose Geometric Knee Length Dress



 

  • Material:Gabungan sintetis
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe:Print Geometric
  • Panjang lengan: Setengah
  • Kanthi Kanthong:Ya
  • Busana Panjang: Knee-Length
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

 Size

Pundhak

dhadha

Lengan Panjang

Lenght

cilik

40cm

99cm

32cm

98cm

Sedheng

41cm

104cm

32cm

99cm

gedhe

42cm

109cm

32cm

100cm

XL

44cm

114cm

33cm

101cm

2XL

45cm

119cm

33cm

102cm

3XL

46cm

124cm

34cm

103cm

4XL

47cm

129cm

34cm

104cm

5XL

49cm

134cm

34cm

105cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!