sale

Loose Geometric Dress



 

Supaya Hippie njero sampeyan ngadeg kanthi gaun sing gedhe banget.

Digawe saka Cotton lan Linen lan nampilake kanthong gedhe

Ukuran saka Cilik kanggo 5XL kasedhiya

Material:Kain tiron kaya kain
Gaya: Vintage
Siluet: Loose
Pola Tipe:Print Geometric
Panjang lengan: Setengah
Dekorasi: Kantong
Busana Panjang: Knee-Length
Waistline: Alam
Neckline: O-Neck

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 3 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!