seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Panjang Lengan Putih Maxi Dress



 

  • Material: Katun lan Linen
  • Pola Tipe: Solid
  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Dekorasi: Kantong
  • Panjang Dresse: Ankle-Length
  • Neckline: O-Neck
  • Waistline: Alam
  • Gaya lengan: biasa
ukuran Pinggang Cross (cm) Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Panjang rok (cm) Range Dhuwur (cm)
S 33 81 70 79.5 150-155
M 34 85 74 81 155-160
L 35 89 78 82.5 160-165
XL 36 93 80 84 170-170

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!