sale
  • Kasual Gaun Maxi Hippie Kasual - Buddhatrends
  • Kasual Gaun Maxi Hippie Kasual - Buddhatrends

Panjang Lengan Putih Maxi Dress

$ 66.00

Saka dina sembrono ing mall utawa mate ing parc, sing nganggo maxi putih nganggo lengen dawa yaiku potongan gedhe kanggo lemari sing santai. Kasedhiya ing ukuran Cilik kanggo 2XL.

specifications:

Material: Katun lan Linen
Pola Tipe: Solid
Lengan Panjang (cm): Full
Dekorasi: Kantong
Panjang Dresse: Ankle-Length
Neckline: O-Neck
Waistline: Alam
Gaya lengan: biasa

ukuran Pinggang Cross (cm) Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Panjang rok (cm) Range Dhuwur (cm)
S 33 81 70 79.5 150-155
M 34 85 74 81 155-160
L 35 89 78 82.5 160-165
XL 36 93 80 84 170-170