Lengan Panjang Bohemian Blouse

$ 60.00

specifications:

Dekorasi:Kanthong Gedhe
Gaya lengan: biasa
Pola Tipe: Solid
Gaya: Casual
Tipe kain: Broadcloth
Material: Katun, Linen
Werna:Ijo, Kuning, Putih, Purplish abang
Size: Siji ukuran cocok kabeh. Mangga mirsani pangukuran ing ngisor iki

Ukuran Length Pundhak dhadha Panjang lengen karo bahu
Siji ukuran 76 - 122 62

Unit: cm(1 cm = 0.39 inch; 1 inch = 2.54 cm)