seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Blue Peacock Chiffon Boho Maxi Dress



Miliki fashion sampeyan saka pantai menyang lurung-lurung ing serbaguna Blue Peacock Boho Maxi Dress. Campuran warna musim panas sing nyenengake lan cetakan wulu merak nggawe potongan kasebut kudu panas banget! Masang ing pantai kanthi flip-flop sing paling disenengi lan sing paling apik kanggo tampilan Boho.Dilengkapi karo sabuk peacock.

  • Material: Chiffon
  • Gaya: Bohemia
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Peacock
  • Sleeves: Sleeveless
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

 Size

Pundhak

dhadha

Lenght

cilik

34cm

95cm

137cm

Sedheng

35cm

100cm

138cm

gedhe

36cm

105cm

139cm

XL

38cm

110cm

140cm

2XL

39cm

115cm

141cm

3XL

40cm

120cm

141cm

4XL

41cm

125cm

141cm

5XL

43cm

130cm

141cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!