sale

Blue Peacock Chiffon Maxi Dress



Nggawe fashion saka pantai menyang lurung-lurung ing maxi biru serbaguna. Campuran warna musim panas sing nyenengake lan cetakan bulu merak nggawe potongan sing kudu dimainake kanggo musim sing bakal teka! Pakon kasebut ing pantai kanthi flip flip favorit lan srengenge kanggo tampilan Boho pokok. 

  • Material: Chiffon
  • Gaya: Bohemia
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Peacock
  • Sleeves: Sleeveless
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

 

Size:



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 2 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!