Lantern Sleeves Bohemian Top



Rock that outing with our Lantern Sleeves Bohemian Top! Made with the finest mesh of cotton-and-linen worsted fabrics, this top is styled to give you that casual yet sassy look that you are aiming for.

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Gaya: Casual
  • Tipe kain: Worsted
  • Collar: O-Neck
  • Gaya lengan:Lantern Sleeve
  • Pola: Solid
Ukuran: Panjang: 62cm, Dhadha: 212cm, Cuff: 22cm, Lengan: 23cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!