seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Lantern Sleeves Bohemian Top



Rock sing metu karo Lengan Lentera Bohemian Top! Digawe kanthi kain sing paling apik saka kain katun lan kain sing ditenun nganggo kain katun, ndhuwur iki disaring kanggo menehi sampeyan sing katon kasual sing sampeyan ngarahake.

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Gaya: Casual
  • Tipe kain: Worsted
  • Collar: O-Neck
  • Gaya lengan:Lantern Sleeve
  • Pola: Solid

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Di iket

Lengan

Siji ukuran

62cm

212cm

22cm

23cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!