seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Striped Maxi Dress



 

Tetep trendi karo busana Maxi sing gedhe-gedhe sing diterusake ing fashion-forward. Nangkep perwujudan batwing lengan lan pinggang alam sing ndadekake sampeyan katon luwih ramping lan dawa sing nyorotake dhuwurmu. Iki panas, supaya gaun iki menehi tampilan sing olih, diselehake ing misteri sing nyenengake.

 


 

SizeChart

ukuran Dodo Length Body Lengan panjang
M 188-190cm 122cm 46cm
L 188-190cm 132cm 47cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!