Grey Stripes Lebar Maxi Gaun

$ 121.00

$ 90.75

Supaya Hippie njero sampeyan ngadeg kanthi gaun sing gedhe banget.

Digawe saka Cotton lan Linen lan nampilake kanthong gedhe

Ukuran Sedheng lan Gedhe


 
ukuran Dodo Length Body Lengan panjang
M 188-190cm 122cm 46cm
L 188-190cm 132cm 47cm