sale
  • Plus Size White Floral Dress Maxi
  • Floral Bohemian Hippie Dress - Buddhatrends

Floral Bohemian Hippie Dress

$ 89.00

$ 66.75

Supaya Hippie njlentrehake sampeyan nganggo gaun Floral sing paling nyaman.

Kasedhiya ukuran M lan L

M: dawa 116cm, dhadha 108cm, bahu 38cm,lengan 38cm.

L: dawa 126cm, dhadha 108cm, bahu 38cm,lengan 38cm. 

 

specifications:

Siluet: Loose
Panjang lengan: Setengah
Dekorasi: Sulaman
Gaya lengan: biasa
Waistline: Alam
Neckline: O-Neck
Kain: Cotton 100%
Gaya: Kasual, Vintage
Size: M, L
Warna: Putih, abu-abu, biru peteng