seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Pinggang elastis Pinggang elastis



 

Sandhangan celonone sing dawa banget iki nduweni pinggul sing nggawe celana kain celemek. Kain lembut, breathability, kantong, lan gulungan cuffs kabeh fitur bonus celana iki saben dinten. Pakaryan nganggo topeng rok katun lan nambah kalung loket sing apik kanggo nyambut gawe kanggo jam kerja. Sampeyan uga bisa nggawe getaran gypsy cilik kanthi nggoleki tampilan celemek harem kanthi blus petani feminin lan akeh gelang bangle.

Kanggo njupuk bocah-bocah ing sekolah, BBQ latar mburi utawa lelungan menyang pasar petani akhir minggu, sampeyan bakal seneng karo comfort celonone lino iki. Sampeyan bisa milih saka enem macem-macem werna kanggo campuran lan cocog karo lemari sing wis ana. Pinggang elastis, ukuran siji. Kasedhiya ing Black, Blue, Sky Blue, Grey, Pink and Red.

 

  • Material: Linen
  • Length: Full Length
  • Gaya: Casual
  • Jenis Fit: Loose
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Jenis Penutupan: Pinggul elastis
  • Dekorasi: Kantong
  • Pinggiran: Pinggang tengah

 

Ukuran Length Pinggiran Hip Paha
Siji ukuran 99 66 - 98 138 78

Unit: cm(1 cm = 0.39 inch; 1 inch = 2.54 cm)

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!