seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Cotton Linen Solid Shirts



 

Bungkus awakmu ing Kemeja Kain Tudung Cotton Linen. Digawe saka kain katun 70% lan 30, kemeja iki dirancang kanggo menehi aksesoris ayu menyang motore. Lengen klambi sing sampurna kanggo rolling munggah ing mangsa panas. Apa wae sampeyan nganggo kaos iki, mesthine ngandhut keanggunan ing kesederhanaan!

kain: 70% cotton + 30% Linen 

 

SizeChart

Size

Length

dhadha

Lengan

Siji ukuran

75 / 88cm

200cm

72cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!