Celana Strip Kapas & Linen



Iki nyandhang celonone nyamarke iku minangka tambahan ing saben lemari pakaian wanita. Pas banget, digulung lan loreng abu-abu nambah sentuhan Vintage menyang gaya santai panjenengan. Sepasang karo sepatu kulit, selendang kain lan topi kanggo tampilan apik.


  • Gaya:Vintage casual
  • Pola Tipe: Striped
  • Gaya ngarep: flat
  • Pinggiran: Pinggang tengah
  • Material: Katun, Linen
  • Length: Full Length
  • Jenis Penutupan: Pinggul elastis
  • Satu Ukuran: Pinggang 64-100 cm, Celana Panjang 92 cm, Pinggul 122 cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Reviews customer

Adhedhasar review 1 Tulis review

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!