seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Celana Strip Kapas & Linen



Iki nyandhang celonone nyamarke iku minangka tambahan ing saben lemari pakaian wanita. Pas banget, digulung lan loreng abu-abu nambah sentuhan Vintage menyang gaya santai panjenengan. Sepasang karo sepatu kulit, selendang kain lan topi kanggo tampilan apik.


  • Gaya:Vintage casual
  • Pola Tipe: Striped
  • Gaya ngarep: flat
  • Pinggiran: Pinggang tengah
  • Material: Katun, Linen
  • Length: Full Length
  • Jenis Penutupan: Pinggul elastis

SizeChart

Size

Pinggiran

Lenght

Hips

Siji ukuran

64-100cm

92cm

122cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!