sale
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends
  • Celana / Linen Celana Vintage dilapisi - Buddhatrends

Celana Strip Kapas & Linen

$ 72.00

$ 54.00

Iki nyandhang celonone nyamarke sing paling apik kanggo kabeh lemari ning wanita! Ukuran longgar, lapisan gulung lan loreng abu-abu iklan kanthi tutul Vintage menyang gaya santai panjenengan. Pasangake nganggo sepatu kulit, selendang kain lan topi kanggo tampilan artistik sing paling apik.

specifications:
Celana Panjang:Vintage
Pola Tipe: Striped
Gaya ngarep: flat
Gaya: Casual
Tipe Pinggang: Tengah
Tipe kain: Kain
Material: Katun, Linen
Length: Full Length
Jenis Penutupan: Pinggul elastis

Punika pangukuran kanggo referensi:

  • Satu Ukuran: Pinggang 64-100 cm, Celana Panjang 92 cm, Pinggul 122 cm