seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Kasual Cotton lan Linen Mori Maxi Dresses

 

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Sleeves: Telung Kuartal
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Solid
  • Dekorasi: Kantong
  • Mangsa: Autumn
  • Length: Pitik pedhet
  • Neckline: O-Neck
  • Waistline: Alam

 

Panjang: 108cm Bust: 110cm Bahu: 55cm Sleeves: 50cm



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!