sale

Sweater V-Neck Kasual Cotton



Kanthi rompi sweter v-rompi tanpa rambute nyedhiyakake kehangatan lan gaya sethitik ing lemari klambi. Gampang kanggo gawe lan muter. Pairake rompi sweter v-rubah kanthi blus, capris lan sepatu bot utawa kaos favorit, jins lan sepatu tenes. Warna padat kanthi pola rajutan, ukuran siji sing luwes lan ngisor sikil sing ana ing papat werna sing padhang. Gelap Biru, Biru Gelap, Cahaya Kuning dan Merah Kuning.


Material: Cotton
Komposisi Material: Cotton 80%
Kain:Kain katun 80%
Technics: Komputer dirajut


Siji Ukuran: dawa 62-67cm, dhadha 116cm, perban 72cm, nggeser 114cm



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!