Kasual Cotton Linen Lengan Striped Maxi Dress

Kain gaun katun musim semi sing anyar nyedhiyakake keanggunan sing kasual ing pas banget. Garis-garis horisontal sing prasaja ing busana kain wungu sing dipasangkan nganggo kalung sing mengkilap nambah kecanggihan subtle. Lengen gelembung sing panjang nggawe kesempatan kanggo nuduhake medhia cantik sing dihias karo gelang emas. Busana iki dirancang supaya luwih cendhek ing ngarep supaya sampeyan bisa nglebok sandal, moccasins utawa boots tungkak favorit. Busana sing sampurna kanggo Jum'at ing wayah kasengsem ing wayah sore, nedha awan karo para wanita utawa tetep manggon ing omah lan lounging. Iku uga tutup gedhe kanggo mangsa panas ing pantai. Prasaja, santai lan canggih. Iki bakal dadi katun katun kanggo kenyamanan kabeh. Kasedhiya ing garis ireng, biru lan khaki. Ukuran siji kanggo kabeh.

 

  • Material: Katun, Linen
  • Neckline: O-Neck
  • Mangsa: spring
  • Pola: Stripe

Siji ukuran: Length: 118cm-125cm Dhadha: 144cmPanjang 35cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!