Casual Chic Spring Linen Cardigan

Kemeja katun katun anyar iki minangka tambahan kanggo lemari biasa saben dinten. Potongan longgar sing ora duwe aturan kanthi print polka dot menehi gaya khas kanggo klambi batwing sing dawa. Pilihan werna sing padhet sing sregep ndadekake dorongan energik kanggo apa wae sing dipasrahake. Versatility yaiku es ing kene. Kanggo karya lan muter blus iki katon cukup cerdas kanggo kantor lan cukup apik kanggo liburan sabanjure. Sampeyan bisa nganggo blus nipis iki minangka lapisan sing prasaja liwat gaun ireng sing disenengi utawa ngresiki dasi kanthi santai ing Jum'at sembrono. Apa wae sing sampeyan lakoni lan ing ngendi wae, aku ngarep-arep iki ndhuwur bakal mbantu sampeyan ngandhakake sing bener. Siji ukuran. Kasedhiya ing papat werna Fantastic: Putih, Abang, Abang, lan Ijo.

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Gaya: Casual
  • Tipe kain: Worsted
  • Collar: V-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Warna: Putih, Abang, Abang, lan Ijo

 

Siji Ukuran: dawa 64cm, dhadha 136cm, 50cm bahu, Sapu 124cm, manik 30cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!