seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Kasual Polka Dots Cotton Cotton



Kasual ora tau katon apik! Busana katun sakcara sing trendi iki duwe pola polka dot sing unik lan nyenengake. Kathah pleats nyipta pucker longgar ing pinggul lan menehi dalan menyang rok draping sing dawa kanthi lipatan lembut kanggo aliran feminin. Cukup tundhuk gandha sing digawe ing sash lan siap kanggo nguripake kepala. Sampeyan ora bisa ngliwati bayangan sampeyan ing jendhela toko nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku ing boulevard ing wayah sore sing ana. Iku ora mung babagan sing katon. Apa aku sebutno carane nyaman sampeyan bakal ing desain ngeculke saka sugih iki? Iku bener. Pola bulat sing unik ing busana katun alus iki menehi upgrade menyang suar biasa. Pakaryan kanthi topi lan kacamata gelap kanggo tampilan bintang film sing kepiye. Nanging elinga, sampeyan sing ndadekke gaya sing paling apik kanggo nomer sethitik iki. Siji ukuran. Kasedhiya ing Green utawa Blue listrik sing sregep.


  • Gaya: Casual
  • Material: Cotton
  • Pola Tipe: print
  • Neckline: O-Neck
  • Dekorasi: Sashes
  • Siluet: Loose
  • Size: Siji ukuran

Siji Ukuran: dawa 127cm, dhadha 108cm, pinggang 84cm, bahu 36cm, lengan 13cm, belang 28cm.

(Unit: cm, 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inch)  

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!