sale

Kasual Hitam Polka Dot Gaun Besar



Yen sampeyan pengin nggoleki tampilan sing nyenengake, banjur iki minangka busana kanggo sampeyan. Iku gaun ireng sing kasual, luwih sithik kanggo kenyamanan ekstra. Titik polka swirl gedhe nambahake karakter katun alus lan kain lengan sing luwih enom. Iku cukup santai kanggo brunch esuk esuk lan uga cukup profesional kanggo kantor utawa kelas. Pasangan karo sawetara sepatu Mary Jane kanggo tampilan kekasih sing nyata. Kain katun sing lembut bakal dadi tambahan ing mangsa panas musim panas iki ing bengi adhem. Bebas bebas ing wuluné sing luwes saka mantel iki lan nikmati kepraktisan saka kanthong sing nggawa tombol, telpon, lan lip gloss.

Polka dot front, solid black back. Kasedhiya ing Gedhe lan Gedhe Gedhe

specifications:

Material:Blend: Lanon, Linen, Polyester, Cotton
Siluet: Loose
Busana Panjang: Pitik pedhet
Sleeves: short
Dekorasi: Kantong
Gaya lengan: Lengan Batwing
Waistline: Alam
Mangsa: Summer
Pola Tipe: print
Gaya: Casual

Ukuran Informasi:


 
ukuran--(cm)

Bust

hem

Pundhak

 Lengan

Length

Di iket

L

116

190

55

11

105

-

XL

124

198

57

12

106



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!