seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Jaket Kulit Hitam



 

  • Material: Cotton, Polyester
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Lurus
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • Pinggiran: Pinggang pinggang
  • Size: L, XL

Size

 

Size Pundhak (cm) Dhadha (cm) Pinggiran Ukuran (cm) Length (cm) Lengan Panjang (cm)
L 155 120 44
XL 160 125 46

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!