Panjang Hitam Kabel Knit Sweater Dress

 

Yen sampeyan looking for a warm, versatile piece that can be worn on almost any occasion, this sweater black is the one! Kanthi garis ramping lan kabel kru, busana rok iki apik banget lan nyaman. Saka perjalanan menyang mall utawa mlaku sehat ing taman, sweter gedhe kasebut bakal njagi sampeyan nalika sampeyan pindhah menyang mangsa kanthi gaya. Masangake karo aksesori sing dipilih kanggo ngirim tampilan favorit sampeyan!

 

Punika pangukuran kanggo referensi:

Bokong: 160cm 3 / 4 Sleeves: 68cm Ukuran ngarep: 86 Mbalik Panjang: 96

specifications:

Panjang lengan: Full
Collar: O-Neck
Item Koleksi: Pullovers
Kain:Cotton Blend
Gaya lengan: biasa
Pola Tipe: Striped
kekandelan: nglukis
Technics:Nggawe

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!