seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Soft Brown Leather Ankle Boots



 

 

  • Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Dhuwur materi: Kulit asli
  • Dhuwur Platform: 0-3cm
  • Bahan Sarung: Kulit asli
  • Dhuwur awak: Kurang (1cm-3cm)
  • Bahan Insole: PU
  • Kanthi Platform: Ya
  • Pola Tipe: Solid
  • Jenis Penutupan: Lace-Up
  • Tipe: Tali persegi
  • Toe Shape: Babak Sikil
  • Tipe Boot: dhasar
  • Dhuwur sikil: tungkak
  • Bahan Outsole: Rubber
  • Lining Material: Ana
Ukuran Shoe Heels Toe (cm)
5 22.5
6 22.75
6.5 23.5
7.5 23.75
8.5 24.5
9 24.75
10 25.5
11 25.75

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!