sale

Loose Brown Corduroy Overall



Ukuran sakabehe ukurane luwih apik lan apik. Nampilake kain corduroy kualitas tinggi, pinggul sing banter lan ditutupi ngisor kanggo ngirim tampilan sakabèhé 90s. Saliyane dadi nyaman, potongan iki gampang banget. Pasangan karo sembarang kaos lan sepatu sneakers lan angin ing saindhenging dina kanthi gaya!

 

  • Pola: Solid
  • Gaya: Casual
  • Material: Cotton
  • Length: Full Length
  • Dekorasi: Tombol
  • Jenis Fit: Loose

 

 

Size Panjang celana Pinggiran Hip Paha Mbukak kaki
Siji ukuran 96 100 110 70 42

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!