sale

Boots Brown Ankle Boots



 

  • Fit: Cocog karo ukuran, ukuran normal
  • Dhuwur Platform: 0-3cm
  • Dhuwur materi: Kulit asli
  • Bahan Sarung: Kulit asli
  • Dhuwur awak: Kurang (1cm-3cm)
  • Kanthi Platform: Ya
  • is_handmade: Ya
  • Pola Tipe: Solid
  • Lining Material: Kulit asli
  • Toe Shape: Babak Sikil
  • Dhuwur sikil: tungkak
  • Bahan Outsole: Rubber
  • Jenis Penutupan: zip
  • Elemen Fashion: Cross-diikat

 

Sepatu US Ukuran Heels Toe (cm)
4.5 22.5
5 23
6 23.5
7 24
8 24.5
9 25
10 25.5
11 26

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!