sale

Boho Vintage Handmade Embroidered Shoulder Bag



 

  • Utama Material: Cotton Fabric
  • Dekorasi: Sulaman
  • Jenis Penutupan: String
  • Lining Material: polyester
  • Gaya: Vintage
  • Kancing / Tali Jenis: Nangani Soft
  • Interioré: Interior Zipper Pocket

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!