Royal Dragons Linen Dress



Digawe saka katun lan kain sing apik lan kualitas, katon apik lan aran merata nalika nggunakake katun katun sing paling laris.

Sampurna kanggo samubarang musim utawa kesempatan khusus, gaya dawane vintage kanthi potongan o-neck nduweni cetakan naga sing unik sing bakal katon gedhe nalika sampeyan ngupayakake tugas-tugas saben dina.

Tumindak apik karo legging, kardigan, syal, lan flat, gaya gumantung ing swasana ati. Kasedhiya ing prints lan nyenengake werna sing luwih apik, warna-warna sing apik lan apik, saiki wis ana ing klik mouse.

  • Gaya: Vintage
  • Bahan: Cotton lan Linen
  • Silhouette: Straight
  • Gaun Panjang: Ankle-Length

Punika pangukuran kanggo referensi:

Length: 125 cm, Bungkus 140 cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!