Boho Style Denim Jacket with Pockets

 

 

Yen sampeyan looking for a jaket kasual karo rasukan feminine kanggo, jaket iki item fashion sampurna kanggo nambah menyang lemari klambi.

Katon gampang banget karo jaket dawa gaya dawa sing bisa dipasangake karo sembarang klambi, blazer, blus lan tank top. Menawa sampeyan bisa nganggo jins? Rock jins ing jins katon kanthi masangake karo barang denim kanthi warna sing luwih cerah.

Ing print babagan kembang ing mburi nggawe luwih unik.

 

  • Material: Cotton
  • Dekorasi: Appliques, Buttons, Pockets and Patch Designs
  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Pola Tipe: babagan

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!