seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Boho Mayan Red Linen Maxi Dress



Sawetara dina sampeyan mung aran luar biasa lan sing paling endah bohemian maxi dress bakal mbantu nggoleki cara kuwi uga! Dhuwit sikil lan pola maya geometris ing werna kandel sing sugih nggawe potongan kasebut dadi serbaguna lan unik. Gulu seksi jero jero nggawe pigura apik kanggo kalung turquoise. Bohemia lan roh-roh sing bebas bisa nari dina iki musim semi ing marmer murni sing dawa mili. Bisa dianggo kanggo dina-dina sing santai, pesta lan acara semi-formal utawa kapan wae sampeyan pengin katon luar biasa. Kasedhiya ing ukuran cilik, medium utawa gedhe.

Nggoleki liyane gaho maxi gaun kaya iki ing kita Mandala koleksi!

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Gaya: Bohemia
  • Neckline: V-Neck
  • Lengan Panjang (cm): Telung Kuartal
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Tipe kain: Broadcloth




Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!