seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Boho Floral Print Plus Size Sundress



Floral Plus Size Sundress iki minangka kasual sing bisa ditemokake. Iku mung busana sing tepat kanggo wanita sing tresna marang anget musim panas lan musim panas lan seneng ngrasakake srengenge ing pundak. Bisa dianggo kanggo pesta sore, piknik karo kulawarga utawa nalika sampeyan mung pengin bebas.

Boho Floral Plus Size Sundress digawe saka kain wungu lan katun nggawe pilihan sing paling nyaman kanggo kabeh cuaca panas. Sampeyan duwe tali spageti lan sing ngeculake supaya bisa nyedhaki awakmu kanthi nyaman. Ora ana paesan nanging bahan iki dirancang kanthi pola cetak kaya kembang lan srengenge musim semi lan musim semi.

Ana macem-macem ukuran kalebu M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, lan 5XL tegese ana ukuran kanggo saben wanita. Uga ana loro acara utama: abang lan biru.

Size

M 95 37.4 114 44.9
L 100 39.4 116 45.7
XL 105 41.3 118 46.5
XXL 113 44.5 120 47.2
XXXL 123 48.4 122 48.0
4XL 133 52.4 124 48.8
5XL 143 56.3 126 49.6

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!