seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Boho Chic Geometric Long Maxi Dress

 

  • Length: Ankle-Length
  • Neckline: O-Neck
  • Siluet: Loose
  • Panjang lengan: short
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola: Patchwork
  • Gaya: Casual
  • Material: 98% Polyester + 2% Spandex

SizeChart

 Size

dhadha

Lengan

Pundhak

Hip

Length

cilik

106cm

33cm

38cm

110cm

130cm

Sedheng

111cm

34cm

39cm

115cm

132cm

gedhe

116cm

35cm

41cm

120cm

134cm

XL

121cm

36cm

42cm

125cm

136cm

2XL

126cm

37cm

43cm

130cm

138cm

3XL

131cm

38cm

44cm

135cm

140cm

4XL

136cm

39cm

46cm

140cm

142cm

5XL

141cm

40cm

47cm

145cm

144cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!