Boho Chic Asymmetrical Long Maxi Dress



 

 

  • Length: Ankle-Length
  • Neckline: O-Neck
  • Siluet: Loose
  • Panjang lengan: short
  • Waistline: Kakaisaran
  • Pola: Patchwork
  • Gaya: Casual
  • Material: 98% Polyester + 2% Spandex
Size

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!