seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Boho Gypsy Linen Maxi Dress



 

Pleats, ruffles, lan sashes oh my! Sampeyan bakal aran sange draped ing loman jumlah mili njulur nalika sampeyan nganggo gaun spring Gypsy maxi. Sampeyan bisa dadi belle saka bal bohemian ing busana kain lengan musim panas kita sing ruffle lan aksen sethitik seksi. Werna lebar watara sash nyorot pinggiran awak nalika asymmetris saka garis leher pundhak sing ngeposake pundhakmu. Sandhangan karo sandal tali lan nambah kalung kristal kanggo tampilan mistik. Busana kain maxi sing éndah iki bisa nyedhaki akeh panggonan; festival roh bebas, pernikahan gypsy atau bohemian prom. Kasedhiya ing werna kuning, biru lan putih. Ukuran cilik, medium lan gedhe.

 

  • Material: Linen
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Neckline: O-Neck
  • Siluet: A-Line
  • Lengan: Sleeveless

Busana iki lég murni karo tingkat shrinkage 3% -5, lan gaya longgar. Mangga milih ukuran kasebut kanthi teliti.

 

  

S: 135cm panjang panjang, 150cm dada, 68-72cm pinggang, 27cm shoulder strap, 42cm sleeves girth,

 

M: 135cm panjang panjang, 150cm dada, 72-76cm pinggang, 28cm shoulder strap, 43cm sleeves girth,

 

L: 135cm panjang panjang, 150cm bust, 76-80cm pinggang, 29cm shoulder strap, 44cm sleeve girth.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!