seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Hippie Sunflower Teal Maxi Dress



 

Nyolong gambar lan rasakake tanpa rasa karo Hippie Sunflower Teal Maxi Dress. Ora tau gampang iki katon hippie lan seksi ing wektu sing padha. Desain dicetak cepak kasebut nganggo gaya lengan biasa, saéngga kanggo gerakan fluida.

 

  • Dekorasi: Draped
  • Waistline: Alam
  • Gaya lengan: biasa
  • Pola Tipe:Floral Print
  • Gaya: Bohemia
  • Neckline: V-Neck
  • Siluet: Lurus
  • Panjang lengan: Setengah
  • Material: Viscose, Cotton

 

Size

dhadha

CM

Pinggiran

CM

Hip

CM

Length

CM

free

  

120

120

120

133

                 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!