seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Bordir Brasil Bohemain Maxi Dress



Tampilake warna sing bener ing celonone biru jas warna biru iki. Nampilaken desain bunga bersulam indah, lengan 3 / 4, lan cocok kanggo kenyamanan saben dinten.

specifications:

Material: Katun lan Linen
Dekorasi: Sulaman
Neckline: V-Neck
Siluet: A Line
Pola Tipe: print
Waistline: Alam

Punika pangukuran kanggo referensi:


Ukuran gratis: Panjang: 110cm Dada: 102cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!