Biru Tie Dye Maxi Dress



 

Iki Blue Tie Dye Maxi Dress minangka busana apik banget kanggo wanita elegan sing seneng akeh pola urip saben dina. Sandhangan iki uga cocog kanggo wanita sing pengin njaluk nilai paling apik kanggo dhuwit nalika uga nggoleki sing paling apik.

Tie Biru lan Dye Maxi Dress digawe saka katun lan bahan lenan lan kain alus, tipis lan non-stretchable, nggawe banget nyaman lan wearable ing loro cuaca anget lan kelangan. Nduweni neckline babak lan digawe kanthi gaya separo lengen, dadi becik kanggo ngobahake. Ana ukuran gedhe lan X-Large sing bisa dipakai kanggo wanita sing ukuran lan ukuran sing beda lan dilengkapi dasi biru lan putih lan pola pewarna.



  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Material: polyester
  • Neckline: O-Neck
  • Pola Tipe: print
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Ukuran: L, XL

Size:

Gedhe:Panjang: 123 cm, Dhadha: 152c m, Lengan: 7cm, Sapu: 150cm Cuff: 40cm
  

XL: Length 128 cm, Bust: 156 m, Lengan: 7cm Sweep: 154cm Cuff: 42cm

 


 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!