seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Blue Sapphire Floral Embroidered Bohemian Prom Gown



Dadi Kaendahan tanpa Beast ing sauber-klambi Boho elegan lengan panjang sing elegan ing solid sapir biru karo aksen serambi. Lengan kupu-kupu kupu-kupu kaping telu ditambahake sentuhan feminin sing ekstra lan menehi kesempatan kanggo nampilake set gelang bangle emas. Pinggiran kakaisaran sing diluwihi lan rusak kanthi sabuk pucuk jambon sing padhang lan rok nyulik gawe sing tipis A siluet garis. Iki busana biru bohemian elegan apa sampeyan kudu nalika sampeyan supaya langit dewe batin. Kanggo dina sing panas lan musim semi, sampeyan bakal rumangsa sumringah nganggo celana maxi biru dawa sing digawe saka sulaman sing ngirangi nganggo sulaman kembang. Kasedhiya ing ukuran cilik, medium lan gedhe.

  • Kain: Chiffon
  • Gaya Lengan: Sleeves Kupu-kupu
  • Siluet: Fit and Flare

 

 

Ukuran cm

Length

dhadha

Pundhak

Pinggiran

Lengan

S

135cm

76-86cm

35-36cm

60-68cm

40cm

M

136cm

78-90cm

37-38cm

66-74cm

41cm

L

137cm

80-94cm

39cm

70-78cm

42cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!