sale

Biru Linen Maxi Dress



 

specifications:

Siluet: Floor
Panjang lengan: Setengah
Neckline: O-Neck
Pola Tipe: print
Waistline: Alam
Kain: Katun lan Linen

Satu Ukuran: Dada 114cm, Panjang Badan 116cm, Bahu 38cm, Panjang Lengan 38cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!