seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Blue Polka Dots Polka Dots Panjang Pakaian Panjang



 

  • Material: Cotton, Polyester
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Polka Dots
  • Panjang lengan: short
  • Length: Pitik pedhet
  • Waistline: Alam
  • Neckline: ngadeg
  • Gaya: Kasual, Vintage

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Pundhak

Lengan

Di iket

Siji ukuran

111cm

125cm

41cm

25cm

34cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!