Blue Polka Dots Polka Dots Panjang Pakaian Panjang


  • Material: Katun, Linen, Polyester
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Polka Dots
  • Panjang lengan: short
  • Length: Pitik pedhet
  • Waistline: Alam
  • Neckline: ngadeg
  • Gaya: Kasual, Vintage

Size

Ukuran: Panjang: 111cm,Bokong: 125cm, Pinggang: 41cm, Lengan: 25cm, Bulu: 34cm


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!