seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Blue Denim Vintage Overall with Pockets



Favorit akhir minggu, overwork denim sing dilebokake kanthi gaya werna kelangan. Desain sing ramping lan nyuwek iki nyedhaki tampilan grunge. Nyandhang nganggo flanel lan sepatu bot pertempuran, sampeyan siap kanggo dalan. Utawa gabung karo t-shirt katun alus lan sepatu sneaker Converse kanggo tampilan sing nyenengake lan seneng-seneng. Cukup nyenengake kanggo njelajah kapal penjelajah kanggo nyedhaki srengenge santai. Iki sakabehe kasual sakabehe kanggo mahasiswa ing dina lengkap. Iki overalls dilap-cek sing overalls karo kanthong iku sampeyan tiket menyang rasukan saben dina kanggo muter karo bocah-bocah, mlaku-mlaku tugas utawa nggarap proyek-proyek ing saindhenging house. Kasedhiya ing medium, gedhe lan ekstra gedhe.

 

  • Length: Full Length
  • Material: Polyester, Cotton, Spandex
  • Tipe kain: Denim
  • Koleksi: Sandhangan
  • Gaya: Casual

SizeChart

Size

Length

Pinggiran

Kangkang

Paha

cilik

146cm

80cm

25cm

54cm

Sedheng

147cm

83cm

26cm

57cm

gedhe

148cm

86cm

27cm

60cm

 



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!